Kerkentour

Lees hier over de Kerkentour 2018

Een mooie dag voor de Kerkentour in Leeuwarden. 18 graden en hier en daar een beetje motregen mocht de pret niet drukken. Vol goede moed liepen onze leden, met maar liefs 1000 in totaal, door de culturele hoofdstad van 2018. Herkenbaar aan hun KRO-NCRV rugtassen in respectievelijk rood en blauw, om zo de rode en de blauwe route te symboliseren. 

Na een prachtige opening van Annemiek Schrijver zijn alle “pelgrims” door het Oranje Poortje In de Grote of Jacobijnerkerk zingend op weg gegaan. Maar niet voordat zij een goed gevuld lunchpakketje in ontvangst hadden genomen. Aan het einde van de wandeldag was iedereen weer welkom om de sluiting te volgen met Leo Fijen onder het genot van een drankje en de prachtige klanken van het koor Schola Liturgica

Routeboekje:
Wilt u zelf ook de route lopen die onze leden hebben gevolgd? U kunt het routeboekje met informatie hier downloaden. Echter hou er rekening mee dat de kerken voor deze dag speciaal open zijn gegaan en dat dit mogelijk niet iedere dag het geval is.