Tickets en info

Wat: Night of the Proms
Wanneer: zondag 24 november 2019
Waar: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Tijd: Concert van 16.00 – 19.00 uur (Deuren open vanaf 14.30 uur*)
Prijs: €10,- per ticket. (incl. €2,95 reserveringskosten, excl. parkeerkosten) Maximaal 4 tickets per persoon.
Parkeren: Een parkeerkaart op locatie kost €13,50. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats voor de deur? Bestel dan hier uw ticket voor €18,-.
Inclusief: concert & presentje
* Er is geen voorprograma dit jaar

Toegankelijkheid:
Deze locatie is rolstoelvriendelijk. Neem hiervoor contact op met KRO-NCRV- klantcontractcentrum op 0900- 7007 004
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (het parkeertarief is €13,50 voor een personenauto per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.
Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in de Ahoy Arena, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de mindervalide. Ook uw begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.

Eten & Drinken
Van 12.00 uur tot aan de start van het concert kunt u terecht bij Restaurant RiVers in Ahoy Plaza. Tijdens Night of the Proms kunt u terecht bij diverse bars in de Ahoy Arena. Zij bieden een ruim assortiment aan dranken, snack en zoetwaren. U kunt hier betalen met pin, creditcard of contant geld.

Garderobe
Er is een bemande garderobe aanwezig waar u uw jas tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d. 

Annuleren en restitutie is niet mogelijk. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid.