Hoe kom ik er?

Adres
KRO-NCRV 
s-Gravelandseweg 80
1217 EW Hilversum

Bereikbaarheid
Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te reizen. Reis met de trein naar Station Hilversum. Vanaf Station Hilversum rijden bus 105 (richting Bussum Station via De Meent) en bus 106 (richting Weesp Station) naar bushalte Trompenbergerweg. U stapt voor de deur uit. KRO-NCRV  is vanaf Station Hilversum in 20 minuten lopend te bereiken.

Het mediapark beschikt over een eigen treinstation dat is verbonden door middel van een traverse over de weg. Hierdoor staat u bij aankomst op station Hilversum Mediapark binnen 5 minuten op het park.

Er rijden de hele dag gratis shuttlebussen tussen het Media Park en het KRO-NCRV-gebouw. Hier kunt u gratis gebruik van maken en uw auto tegen betaling parkeren op de parkeerplaats van het Mediapark.

Auto & Parkeren

Komt u met de auto? U kunt uw auto in de omliggende straten van het KRO-NCRV-gebouw parkeren. De parkeerplekken zijn zeer beperkt. Houd ook rekening met parkeerzones.

Parkeren kan op het Mediapark tegen een speciaal tarief van €7,50 per uitrijkaart. Vanuit het Mediapark rijdt er een gratis shuttle naar KRO-NCRV. Parkeren bij KRO-NCRV kan alleen in de omgeving. Wij adviseren dan ook, om te parkeren op het Mediapark.