Veelgestelde vragen

Algemeen

Kan ik op de dag zelf nog een kaartje kopen?

Ja! Op de dag zelf kun je gewoon een kaartje kopen bij de kassa (zolang de voorraad strekt), tegen dezelfde prijs als online.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn gekochte tickets?

Heb je geen bevestiging ontvangen, maar wel betaald? Mail dan even naar info@kro-ncrv.nl voor meer informatie.

Hoe kom ik er?
Adres:
Fort Rijnauwen, Bunnik
Vossegatsedijk 5 (Let op! Kom je met de auto? Voer dan Sorbonnelaan, Utrecht in op de navigatie)
3981 HS Bunnik

Auto & Parkeren 
Parkeerplaats Uithof, adres voor navigatie: Sorbonnelaan
Er staan twee pendelbusjes op het parkeerterrein aan de Sorbonnelaan om je naar Fort Rijnauwen te brengen. Deze pendelbusjes zijn gratis en rijden van 09:45 uur tot 18.15 uur.
Liever lopen vanaf het parkeerterrein Sorbonnelaan? Het is een wandeling van 2 km en duurt ongeveer 20 minuten. De route is verhard en autoluw en loopt door een prachtig natuurgebied.
Je kunt je ook aan het parkeerterrein van de Sorbonnelaan laten afzetten.

Openbaar vervoer 
Vanaf Station Utrecht Centraal neem je de bus richting Oud Amelisweerd, Bunnik. Vanaf hier is het 1 km lopen naar Fort Rijnauwen. Vanaf hier rijden GEEN pendelbusjes.

Toegankelijkheid 
Het terrein is redelijk toegankelijk voor mindervaliden/rolstoelen. De meeste foodtrucks en stands staan op verharde grond.

Wat als het regent?

Als het regent, gaat het BinnensteBuiten Festival gewoon door. Veel activiteiten zijn in tenten en er zijn overkappingen op plekken waar je even wat kunt eten of drinken. Trek je regenlaarzen aan en kom gewoon genieten van al het leuks op het festival!

Ik heb een kaartje gekocht, maar deze niet ontvangen?

Wanneer je een kaartje hebt gekocht en betaald, krijg je via mail een bevestiging en een aparte mail met hierin je tickets. Dit wordt vrijwel tegelijkertijd verstuurd. Check eerst even je spambox als je niets ontvangen hebt. Is dat ook niet het geval, neem dan even contact met ons op via info@kro-ncrv.nl. Het kan zijn dat we tijdens het festival niet kunnen reageren maar kom dan vooral naar de kassa, dan zoeken we daar het probleem en de oplossing!

Kan ik me laten afzetten met de auto?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt je laten afzetten bij het parkeerterrein aan de Sorbonnelaan bij de Uithof (volg de borden) en vervolgens de pendelbus pakken naar het festivalterrein. Liever lopen vanaf het parkeerterrein? Het is een wandeling van 2 km en duurt ongeveer 20 minuten. Deze route is autoluw en loopt door een prachtig natuurgebied. De route is verhard.

Wat zijn de openingstijden van het festival?

Het festival vindt plaats van 10.30 uur tot 18.00 uur. De deuren gaan om 10.00 uur open.

Ik ben standhouder, artiest, schminker, etc. en kan ik een activiteit aanbieden?

Jazeker, we zijn altijd geïnteresseerd in leuke activiteiten! Neem contact op met info@kro-ncrv.nl om je aan te melden.

Kan ik helpen met de organisatie of op het festival zelf?

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons (vrijwillig) kunnen helpen met de voorbereidingen of op het festival zelf. Neem contact op met info@kro-ncrv.nl

Tot hoe laat mag ik binnenkomen?

Je mag de hele dag binnenkomen bij het BinnensteBuiten Festival. Het festival vindt plaats van 10.30 uur tot 18.00 uur.

Is er een fietsenstalling?

Ja, er is een fietsenstalling aanwezig bij de ingang van Fort Rijnauwen aan de Vossegatsdijk 5, Bunnik.

 

Toegang/Tickets

Kan ik op de dag zelf nog een kaartje kopen?

Ja! Op de dag zelf kun je gewoon een kaartje kopen bij de kassa (zolang de voorraad strekt), tegen dezelfde prijs als online.

Ik heb geen bevestiging ontvangen?

Heb je geen bevestiging ontvangen, maar wel betaald? Mail dan even naar info@kro-ncrv.nl

Is het toegestaan het festival te verlaten en weer terug op te gaan?

Ja, op vertoon van je ticket kan je altijd het festivalterrein af en weer op. Hou er wel rekening mee dat je opnieuw door de beveiliging heen moet.

Ik heb een kaartje gekocht, maar deze niet ontvangen?

Wanneer je een kaartje hebt gekocht en betaald, krijg je via mail een bevestiging en een aparte mail met hierin je tickets. Dit wordt vrijwel tegelijkertijd verstuurd. Check eerst even je spambox als je niets ontvangen hebt. Is dat ook niet het geval, neem dan even contact met ons op via info@kro-ncrv.nl. Tijdens het festival kunnen we niet reageren via mail. Maar kom dan vooral naar de kassa, dan zoeken we daar het probleem en de oplossing!

Ik heb tickets gekocht, maar kan toch niet, kan ik ze teruggeven?

Helaas is het niet mogelijk om gekochte tickets terug te nemen, maar wie weet kan je er iemand anders blij mee maken!

Kan ik ook tickets aan de deur kopen?

Zolang het festival niet uitverkocht is, kunnen er kaartjes aan de deur gekocht worden.

Zijn kinderen gratis tot een bepaalde leeftijd?

Ja, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar het festival. Je moet wel even een (gratis) kaartje voor ze reserveren.

Kan ik op vertoon van mijn e-ticket op mijn mobiel toegang krijgen tot het festival?

Ja, dit kan. We kunnen je e-tickets alleen niet scannen bij de kassa. Dus wil je snel naar binnen? Maak dan even een printje van je ticket. Als je dit niet hebt, mag je je melden bij de gastenbalie. Dan registreren we daar je komst.
 

Op het festivalterrein

Wat mag ik wel en niet meenemen naar het festival?

Onze huisregels:

• Toegang tot het evenemententerrein is alleen op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Ter bescherming van jouw eigen en andermans veiligheid kan je worden gevisiteerd of je bezittingen worden gecontroleerd.

• Betreden van het evenemententerrein is op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiele of immateriële schade in welke vorm dan ook. De organisatie is nimmer aansprakelijk voor verloren, gestolen en/of beschadigingen aan persoonlijke eigendommen.

• Onderstaande zaken mag je als bezoeker niet meenemen naar het festivalterrein:

- glas, blik, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen
- enige vorm van soft- en/of harddrugs
- professionele film-, video-opnamemateriaal en professionele/commerciële fotografie mag alleen met goedkeuring van de organisatie
- zelf meegenomen eten en/of drank;
- huisdieren. Hulphonden zijn wel toegestaan. Deze moeten voor aanvang aangemeld worden bij de organisatie via info@kro-ncrv.nl

• Wij zijn te gast op Fort Rijnauwen, wij rekenen op ieders medewerking om het fort en de evenementenvelden schoon te houden en niet te beschadigen. Op bepaalde plekken mag geen publiek komen/lopen. Dit staat duidelijk aangegeven.

• We verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

• Op het festival wordt geluid geproduceerd, denk aan eventuele gehoorbescherming voor jouw en je kinderen.

• Tijdens het festival zullen foto’s & video-opnamen gemaakt worden ten behoeve van de uitzending van BinnensteBuiten en voor promotionele doeleinden. Van het BinnensteBuiten Festival, maar ook van deelnemende partijen. Iedereen die ons evenement bezoekt gaat hiermee akkoord.

• In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

• We rekenen op een mooi evenement! Behandel elkaar met respect en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op. Fysiek en verbaal geweld, seksuele intimidatie, discriminatie, wildplassen en bijvoorbeeld bedreiging horen niet op het evenement thuis.

Moet ik met munten betalen op het festival?

Nee, op het BinnensteBuiten Festival kan je overal direct pinnen en je hoeft dus geen festivalmunten te kopen. Je kunt niet met contant geld betalen.

Mag ik medicijnen meenemen naar het festival?

Medicijnen mogen uiteraard mee het festivalterrein op.

Zijn er kluisjes of is er een garderobemogelijkheid?

Nee, deze zijn niet aanwezig.

Kan ik met pin betalen op het festivalterrein?

Je kan bij alle horecapunten en overige standhouders pinnen. Er kan geen contant geld op het terrein worden opgenomen/gepind en ook bij de barren en foodtrucks kan enkel met pin betaald worden.

Kan ik met de auto komen?

Dat kan! Het festivalterrein ligt aan de rand van Utrecht en is goed bereikbaar met fiets en OV. Maar kom je liever met de auto, dan kun je op het parkeerterrein aan de Sorbonnelaan parkeren. Daarvandaan kun je lopen naar het festivalterrein of in de (gratis) pendelbus stappen. Deze brengen je na afloop ook weer terug naar het parkeerterrein.

Is het festival ook toegankelijk voor mindervaliden of mensen met een beperking?

Het terrein is redelijk toegankelijk voor mindervaliden/rolstoelen. De meeste foodtrucks en stands staan op verharde grond. Vanaf de parkeerplaats aan de Sorbonnelaan rijden pendelbusjes die ook mindervaliden/rolstoelen kunnen vervoeren.

Is er een plek om mijn baby te verschonen?

Zeker, op het terrein is een verschoonplek aanwezig.

Kan ik een flesje of babyhapje opwarmen?

Jazeker, we zorgen dat er een magnetron aanwezig is.

Is er een plek om te kolven?

Via de organisatie of EHBO kan een kolfplek geregeld worden, daar is ook koeling aanwezig.

Ik heb een allergie, kan ik dan wel wat lekkers kopen op het festival?

We zorgen dat er verschillende type foodtrucks/eettentjes aanwezig zijn, zodat er voor eenieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan glutenvrij of vegetarisch.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar het festival. Op het terrein zijn genoeg eet- en drinktentjes aanwezig. Voor hele kleine kinderen mogen flesjes en/of hapjes meegenomen worden.

Mogen huisdieren mee?

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Hulphonden zijn wel welkom, deze moeten van tevoren aangemeld worden bij de organisatie via info@kro-ncrv.nl.

Het regent, gaat het festival door?

Natuurlijk! Trek je laarzen en een regenpak aan en kom gewoon! Bij slecht weer kunnen (vrijwel) alle activiteiten gewoon doorgaan.
 

Over het programma

Wat is er te doen?

Op het BinnensteBuiten Festival is heel veel te beleven. In het tijdschema (staat op de homepage van de website) vind je alle (gratis) activiteiten overzichtelijk bij elkaar.  De meeste onderdelen zijn vrij toegankelijk, dus schuif lekker aan! Voor sommige onderdelen kan je je van te voren inschrijven en voor een aantal kan je je ter plekke nog aanmelden.

Zijn de activiteiten gratis?

Ja, alle activiteiten zijn inbegrepen in de ticketprijs. De consumpties zijn wel voor je eigen rekening.

Ik heb me aangemeld voor een workshop/lezing of wandeling. Waar kan ik dat terugzien?

Op www.binnenstebuitensfestival.nl  kun je inloggen met je lidnummer of emailadres en in ‘mijn account’ vind je een overzicht van je geboekte workshops of andere activiteiten. Op de dag zelf wordt aan de hand van inschrijflijsten gecontroleerd of je je hebt aangemeld. Het heeft dus geen zin om naar een workshop te gaan waar je je niet voor hebt aangemeld.

Is er iets te doen voor kinderen?

Zeker! We hebben bij de programmering aan alle leeftijden gedacht.

Moet ik meteen vanaf 10.00 uur aanwezig zijn?

Nee hoor, de hele dag door zijn er allerlei leuke activiteiten te doen en optredens te zien. Optredens zijn vaak meerdere keren per dag. Kijk alvast in het tijdschema wat je graag wilt gaan doen.

Waar vind ik het programma (tijdschema)?

Het programma kun je vinden op de homepage van de website. Op de dag zelf krijg je een programmaboekje van ons.